Trabzon sporunu sarsan istifa!

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu yapılan Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nda istifa şoku yaşandı.ASKF Trabzon şubesinde yapılan Genel Kurul sonrası mevcut Başkan Cahit Erdem yaniden başkanlığa seçilmişti. Tek liste ile yapılan seçimlerde

Trabzon sporunu sarsan istifa!

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu yapılan Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nda istifa şoku yaşandı.

ASKF Trabzon şubesinde yapılan Genel Kurul sonrası mevcut Başkan Cahit Erdem yaniden başkanlığa seçilmişti. Tek liste ile yapılan seçimlerde Mahmut Memişoğlu, Münür Koçhan, Zeki Kurt, Kemal Civelek, Metin Özke, Sebahattin Alemdar, Ömer Alış, Fikret Sert, Orhan Bal, Engin Sağıroğlu, Muhammet Mehmet Yıldız, Şener Aydoğdu, Hasan Cahit Atasoy, Fuat Küçük, Ali Kemal Bacıoğlu, Göksel Sönmez, Bayram Turan, Yener Kum ve İsmail İnan yönetim kurulunu oluşturmuştu.

Bugün yaşanan yeni bir gelişme üzerine Metin Özke ve Münir Koçhan'ın istifalarını yönetim kuruluna sundukları öğrenildi. Bu iki ismin neden istifa ettikleri ise henüz bilinmiyor.

Haber61.net'in ulaştığı Münir Koçhan istifalarla ilgili şuanda bir şey söylemenin doğu olmadığını belirterek, ilerleyen günlerde açıklama yapacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler