Trabzon, sporla kalkınacak

Büyükşehir başkan aday adayı Atalay: Tesis var, yetenek var, başarı için bir tek doğru organizasyona ihtiyaç var

Trabzon, sporla kalkınacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Atalay, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Akyazı stadında incelemelerde bulundu ve Trabzonspor idmanını takip ederek takıma destek verdi.

TESSİSLER FUTBOLCU FABRİKASI OLMALI

Trabzon'un bir spor şehri olduğunu ve spor ile kalkınmasının mümkün olduğunu ifade eden Atalay, "Trabzon'un vazgeçilmez projesidir Trabzonspor. Şehrin en önemli markasıdır ancak Trabzon da Trabzonspor'dan ibaret değildir. Trabzonspor ve spor organizasyonları ile diğer yatırımları da rahatlıkla şehrimize alabiliriz. Şehrimizin kalkınmasında spor ve Trabzonspor bir çarpan etkisi yapacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle olimpiyatları bu şehre kazandırdık ve çok önemli tesisler yaptık. Bu tesislerde artık sporcu fabrikası kurmamız lazım. Türk futbolu hele ki Anadolu ihtilalini öz evlatlarıyla yapan Trabzonspor yabancıların çöplüğü olmamalı. Türkiye'nin değil belki de dünyanın en büyük futbolcu fabrikası Trabzon olmak zorunda. Bu potansiyel bizde var.. Trabzon futbolcu fabrikasıyla hatta diğer branşlarda yetiştireceği sporcularla ciddi bir gelir elde edebilir" dedi. 

TRABZONSPOR'LA EL ELE ÇALIŞACAĞIZ

Trabzon'un Akyazı Projesinde olduğu gibi kulübü destekleyen, besleyen ve oradan da kaynaklar almasını sağlayan projelere ihtiyacı  olduğunu ifade eden Atalay, "Trabzonspor'u borçlardan kurtarmak, yönetime destek olmak lazım. Biz bu konuda da Trabzonspor'la el ele çalışacağız. Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Trabzonlu yöneticinin olmazsa olmaz bir başka ilgi alanı olacaktır. Trabzonspor'un artık hakkını koruyan bir yapıya büründürülmesi lazım. Futbol Federasyonu'nun daha adil olması lazım. Ama daha önemlisi Trabzonlunun kenetlenmesi lazım" diye konuştu.

MÜCADELE SAHADA OLMALI

Trabzonspor'un hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçına da değinen Atalay, "Trabzonspor'un hakkını arama mücadelesi ayrı, rekabet ve maçların ayrı değerlendirilmesi gerekir. Pazar günü seyirci skor ne olursa olsun takımı desteklemeli. Olumsuz bir görüntü verilmemeli. Geçmişte bazı maçlarda yaşanan olayların Trabzonspor'a çok zarar verdiğini gördük. Son Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananlar ortada. Bu tür olaylardan Trabzonspor artık tamamen arınmalı ve sahada mücadele etmeli. Trabzonspor, seyiricinin desteğini arkasına alırsa sakin ama coşkulu oynarsa kazanır" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler