Trabzon Sicil Kurulu'ndan mesaj!

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanlığı tarafından bir duyuru yapıldı.Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: “Aralık 2011 ayı içinde yapılacak olan Genel Kurul öncesi 5.893 üyemiz aidatını ödemiş olup, bunlardan 5.625 üye oy kullanma hakkına sahiptir.Söz konusu üye

Trabzon Sicil Kurulu'ndan mesaj!

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanlığı tarafından bir duyuru yapıldı.

Duyuruda şu ifadeler kullanıldı: “Aralık 2011 ayı içinde yapılacak olan Genel Kurul öncesi 5.893 üyemiz aidatını ödemiş olup, bunlardan 5.625 üye oy kullanma hakkına sahiptir.

Söz konusu üyelerin yer aldığı listeler tüzüğümüzün 33. maddesinin a fıkrası gereği, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Ziya Bey Sosyal Tesisleri ile birlikte www.trabzonspor.org.tr resmi internet sitesinde 20 (yirmi) gün süreyle askıya çıkarılmıştır. Üyelerimiz, herhangi bir karışıklığa meydan vermemek için listeleri özenle incelemelidirler. 

Aidatını ödemiş olup da listelerde adı bulunmayan üyelerimizin aidat makbuzuyla birlikte Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri’ne başvurmaları gerekmektedir. Üyelerimize duyurulur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler