Trabzon-Rize Maçının Ardından

Trabzonspor'un kendi sahasında Sivasspor maçında aldığı ceza sonucu seyircisiz oynadığı maçta Rizespor'u 5-1 lik farklı skorla mağlup etti.Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, seyircisiz yapılan Çaykur Rizespor maçında aldıkları 5-1'lik skorun güzel b

Trabzon-Rize Maçının Ardından

Trabzonspor'un kendi sahasında Sivasspor maçında aldığı ceza sonucu seyircisiz oynadığı maçta Rizespor'u 5-1 lik farklı skorla mağlup etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, seyircisiz yapılan Çaykur Rizespor maçında aldıkları 5-1'lik skorun güzel bir skor olduğunu belirterek, ''İnşallah bu skorları taraftarlarımıza da yaşatacağız'' dedi.

 

Doğan, 5-1'lik galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, ''Oyuncularıma 15 dakikada gol atarsak rakibin açılacağını söyledik. Presli, istekli başladık ve sonuçta pozisyonlar bulduk. Erken gol ile rakip çözülmeye başladı'' dedi.

 

Oyunun genelinde memnun olduğunu ifade eden Doğan, ''5-1'lik skor güzel bir skor. Gol yemesek iyi olurda, ama orada bir pozisyonda hata yaptık ve golü gördük. Bu galibiyeti taraftar önünde coşkulu biçimde kutlamak isterdik. Kısmet değilmiş. İnşallah onlara bu skorları yaşatacağız'' diye konuştu.

 

UEFA İntertoto Kupası nedeniyle takımın fiziksel olarak bir düşüş yaşadığını kaydeden Doğan, şöyle konuştu:

''İntertoto nedeniyle sezonu erken açmak zorunda kaldık. Hazırlık maçı oynamadan Avrupa maçları oynamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Milli maç arasında bu eksikliğimizi, bu açığımızı kapatacağız. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz.''

 

-MAÇ SONU CANLI YAYINDA ELEŞTİRLERİ YANITLADI-

"Ben istatistiklere bakıyorum. Orta saha kalabalık olduğu zaman daha çok gol atıyoruz. Bugün maça iyi başladık. İlk 15 dakikada golü bulduk ve oyunun hakimiyetini aldık. Golleri bulduk, goller kadar gol kaçırdık. 3-0'dan sonra pozisyon vermeye başladık. Bu açığı kapatmak için çalışacağım. Oyuncularımın yorulduğunu görüyorum ama hazırlık dönemini kısa tutmuştuk."

 

"Taraftarlar önünde bu skoru alsak çok daha iyi olacaktı. Yarından itibaren idmanlara başlayacağız. Bursaspor maçına konsantre olacağız ve tek amacımız da galip gelmek. Bu maçı unutacağız"

 

Doğan Ceyhun golü sonrası yanına gelmesi hakkında ise şunu söyledi;

"Yıldız oyuncularla ben anlaşamıyorum. Öyle diyorlar. Bunu Yerel bir kanalda sordular, yıldızlara sorun dedim. Bizim futbolcularla dengeli iyi ilişkilerimiz var. Sahada herşey ayrı, dışarıda herşey ayrı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor