Trabzon rehavetten korkuyor

Ligde oynadığı 5 maçta topladığı 13 puanla liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet, takımın rehavete kapılmaması için özel önlem alıyor. Genel Sekreter Hasan Yener, henüz ligin başında olduklarını belirterek, "İyi bir hava yakalad

Trabzon rehavetten korkuyor
Ligde oynadığı 5 maçta topladığı 13 puanla liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet, takımın rehavete kapılmaması için özel önlem alıyor. Genel Sekreter Hasan Yener, henüz ligin başında olduklarını belirterek, "İyi bir hava yakaladık, bu havayı sonuna kadar sürdürmeliyiz" diye konuştu.

YANAL, DEFANSI UYARDI

Turkcell Süper Ligi'nde hedefine sessizce ilerlemeyi tercih eden Trabzonspor'da yönetim ve teknik heyet, takımda bir rehavet havası oluşmaması için özel çaba harcıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, alınan galibiyetlere rağmen futbolcularına eksiklerini sert bir dille anlatmayı ihmal etmezken, yönetimde takımın moralini üst noktada tutmak için ödemeleri aksatmadan yapmaya özen gösteriyor. Antalyaspor maçında savunma oyuncularının form düşüklüğünün nedenlerini araştıran Yanal'ın, orta saha oyuncularını ise tek tek tebrik ettiği öğrenildi. Kafasındaki 11'i oturtan ancak sadece sağbekte istikrar yakalayamayan Yanal, son Antalyaspor maçında taraftarların tepkisine maruz kalan Tayfun ile özel olarak ilgileniyor. Bu futbolcunun moralini düzeltme konusunda takım arkadaşlarına da görev veren Yanal'ın, takım içerisindeki arkadaşlık ortamını çeşitli etkinliklerle artırmaya çalıştığı belirtildi.

YENER: "YAKALADIĞIMIZ HAVAYI BOZMAMALIYIZ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise henüz ligin başında olduklarını belirterek, "Çok iyi bir hava yakaladık. Ama bu havayı sonuna kadar korumak zorundayız. Trabzonspor'un özlemleri oldukça fazla. Bu özlemlerin takım üzerinde bir baskı oluşturmaması için yoğun çaba harcıyoruz. Şu anda hedeflediğimiz noktadayız. Ama bu asla bir rehavet ortamı yaratmayacak. Herkes ne yapması gerektiğinin bilincinde. İnşallah devre arasına kadar bu şekilde giderek eksik gördüğümüz yerlere gerekli takviyeleri yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor