Trabzon-Orduspor dayanışması

Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, 19 Eylül Stadyumu'ndaki açılış maçında Trabzonspor ile karşılaşacağını ifade ettiler.Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, ''Orduspor ile Trabzonspor arası

Trabzon-Orduspor dayanışması

Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, 19 Eylül Stadyumu'ndaki açılış maçında Trabzonspor ile karşılaşacağını ifade ettiler.

Orduspor Amigosu ve 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, ''Orduspor ile Trabzonspor arasında oynanacak müsabakalarda Karadeniz dayanışması ve birliğini taraftarlar olarak göstermeliyiz'' dedi.

Aydın, yaptığı açıklamada, Orduspor'un 1 Eylül Perşembe günü 19 Eylül Stadyumu'ndaki açılış maçında Trabzonspor ile karşılaşacağını, maçta kardeşlik havası eseceğini söyledi.

Trabzonspor taraftarlarını en iyi şekilde karşılayacaklarını da belirten Aydın, şunları konuştu:

''Yıllar sonra Orduspor ile Trabzonspor 1 Eylül'de biraya gelerek hazırlık maçı yapacak. Orduspor ile Trabzonspor arasında oynanacak müsabakalarda Karadeniz dayanışması ve birliğini taraftarlar olarak göstermeliyiz.

Trabzonspor taraftarının geçen yıl 28'inci dakikada Giresun, 52'inci dakikada Ordu, 53'üncü dakikada Rize, 55. dakikada ise Samsun için tribün şov yapmıştır. Biz de Orduspor taraftarları olarak Trabzonspor taraftarlarını en iyi şekilde karşılamalıyız.''

Aydın, 1 Eylül'de Ordu'da futbol bayramının yaşanacağını ve tüm taraftarların takımını desteklemesi gerektiğini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler