Trabzon Nobreyle İlgileniyor

Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'd

Trabzon Nobreyle İlgileniyor

Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.

Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı.

Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.

Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor