Trabzon Makedonya'dan takipte!

Makedonya'dan yaşayan koyu Trabzonspor taraftarı Meryem ve Adnan Haydar çifti Trabzonspor'un bugün Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı izlemek için kente geldiler. Gostivari kentindeki Türk köyü Yukarı Banisa'da yaşayan Haydar çifti müsabaka öncesi tesisle

Trabzon Makedonya'dan takipte!
Makedonya'dan yaşayan koyu Trabzonspor taraftarı Meryem ve Adnan Haydar çifti Trabzonspor'un bugün Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı izlemek için kente geldiler.

Gostivari kentindeki Türk köyü Yukarı Banisa'da yaşayan Haydar çifti müsabaka öncesi tesislerimizi ziyaret ederek Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı Eren ile görüştüler. Haydar çifti Trabzonspor sevgisinin köylerinde yoğun bir şekilde yaşandığını belirterek, “Bizim ülkemizde bulunan iki Türk köyünde Trabzonspor yakından takip ediliyor. Bütün maçlar izleniyor. Kazanılan müsabakalar sonrası sevinç gösterilerinde bulunuluyor. İnşallah bugünkü Beşiktaş maçını kazanırız” dediler.

Başkan Sadri Şener ise Makedon taraftarların ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, desteklerinin kendilerine güç verdiğini vurguladı.

Ziyaret sonunda Haydar çiftine çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler