Trabzon Maçın Tekrarını İstiyor

Trabzonspor yönetimi, olaylı Sivasspor maçı sonrası hazırladığı savunmaya son anda bir ek daha ve yaptı ve maçın 1-0 lehlerine tescil edilme isteğinin dışında, tekrar oynanması yönünde de talepte bulundu.Yönetim savunmasını dün PDFK'ya verdi. Yönetim, sav

Trabzon Maçın Tekrarını İstiyor

Trabzonspor yönetimi, olaylı Sivasspor maçı sonrası hazırladığı savunmaya son anda bir ek daha ve yaptı ve maçın 1-0 lehlerine tescil edilme isteğinin dışında, tekrar oynanması yönünde de talepte bulundu.

Yönetim savunmasını dün PDFK'ya verdi. Yönetim, savunmasında konuyla ilgili emsal teşkil eden maçların olduğunu gösterdi ve örnek olarak Orduspor-Eskişehirspor maçını verdi. Bilindiği gibi Eskişehirspor'un 2-0 galibiyetiyle devam eden maçta çıkan olaylar nedeniyle müsabaka tatil edilmişti. Ardından Federasyon'un bu maçla ilgili aldığı karar tekrar oynanması yönünde gerçekleşmiş ve ikinci kez oynanan maçı bu kez Orduspor 4-0 kazanmıştı. Yönetim, Sivasspor maçı gözlemcilerinin tribünde bulunan 16 bin 313 taraftarın Sivasspor'lu futbolculara çirkin tezahüratta bulunduğunu iddia ettiğini hatırlatarak, esprili bir açıklamada bulundu ve “16 bin 313 taraftarın arasında 300'e yakın da konuşma özürlü taraftarlarımız vardı. Bu taraftarlarımız nasıl oluyor da çirkin tezahüratta bulunabiliyorlar. Böyle şey olur mu? İnsana gülerler” dediler. Trabzonspor yönetimi, PFDK'dan 2 maç seyircisiz oynama cezası bekliyor.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler