Trabzon maçı yarıda kaldı

Son periyotun bitimine 7 dakika kala yarım kalan karşılaşmadan galip ayrılan taraf 69-66'lık skorla Trabzonspor oldu. İlk çeyreğini Ürdün A Milli Takımı'nın 22-24 önde tamamladığı karşılaşmanın 2. periyodunda rakibinin etkili ismi Rasheim Wright'ı, Birkan

Trabzon maçı yarıda kaldı

Son periyotun bitimine 7 dakika kala yarım kalan karşılaşmadan galip ayrılan taraf 69-66'lık skorla Trabzonspor oldu.

İlk çeyreğini Ürdün A Milli Takımı'nın 22-24 önde tamamladığı karşılaşmanın 2. periyodunda rakibinin etkili ismi Rasheim Wright'ı, Birkan Batuk'la iyi savunan Trabzon, Can Özcan'ın hücumdaki performansıyla skorda öne geçti. Ancak ribauntlarda üstünlük kuran Ürdün 9 oyuncusunun skora katkı yapmasıyla ilk yarıyı 41-43 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Ürdün ribauntlarda da üstünlüğü koruyarak. Jamal Almayateh ve Rasheim Wright'in sayılarıyla beşinci dakikayı 51-48 önde geçti. Ogün Sevinç ve Kerem Öztoprak ile yeniden dengeyi sağlayan Trabzon, çeyreğin bitimine 2 saniye kala Can Özcan'ın bulduğu 3 sayılık basket ile final periyoduna 64-61 önde girdi.

Maçın son çeyreğine ise tempolu başlayan Trabzonspor oldu. Can Özcan ve günün savunmadaki başarılı ismi Birkan'ın sayıları ile ilk üç dakika 69-66 Karadeniz ekibinin üstünlüğüyle geçti. Oldukça gergin geçen maçta Can Özcan'ın penetre asistine Ürdün yedek sırası hatalı yürüme itirazıyla tepki gösterince hakem teknik faul çaldı ve sahada gerginlik arttı.

Bu karar üzerine başta Ürdün koçu olmak üzere bütün takım sahaya girip hakem ikilisi Rıfat Bayar ve Serkan Gürtuna'ya itiraz etti. Olayın sonucunda karşılaşma 69-66 Trabzonspor'un üstünlüğünü sürerken yarıda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler