Trabzon-Kocaeli maç sonrası

Yanal, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maçı daha ilk dakikalarında kopartabileceklerini belirterek, ''Oyunun ilk yarısında pozisyon vermedik. Rakibin sadece bir gol pozisyonu vardı. Ama biz oldukça fazla pozisyona gir

Trabzon-Kocaeli maç sonrası

Yanal, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maçı daha ilk dakikalarında kopartabileceklerini belirterek, ''Oyunun ilk yarısında pozisyon vermedik. Rakibin sadece bir gol pozisyonu vardı. Ama biz oldukça fazla pozisyona girdik'' dedi.

Oyunu ağırlaştırmadıklarını ifade eden Yanal, ''Oyunu yavaşlatmadık. Skor üretmek için mücadele ettik. Oyuncularımın maçı kazanma arzusu ve isteği bizi oldukça memnun ediyor'' diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Yanal, bordo-mavili takımın transfer çalışmalarının her zaman sürdüğünü dile getirerek, ''Takıma direkt uyum sağlayacak, adaptasyon sorunu çekmeyecek oyuncu arıyoruz. Ama devre arası için Türkiye'den herhangi bir oyuncu ile iletişime geçmedik'' dedi.
Yanal, Türk hakemlerinin biraz daha özgür ortamlarda maç yönetmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

-KOCAELİSPOR CEPHESİ-

Kocaelispor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Trabzonspor'un ligin zirvesinde, kendilerinin de ligin sonunda olduğunu anımsatarak, ''Buna rağmen oyundan inanılmaz zevk aldım. Her iki takımı da kutluyorum. İki takım da kazanmak için çok uğraş verdi. Kocaelispor'un nereden nereye geldiğini Türkiye bu karşılaşmada gördü. Oyunda keyif ve heyecan vardı'' diye konuştu.

Hakemlerin, oyuncuların temposuna yetişemediğini ileri süren Vural, ''Hakemler oyunculara ayak uyduramıyorlar. Ama kötü niyetli de değiller. Maçın çok gerisinde kalıyorlar. Lüzumsuz karar veriyorlar. Böyle düdük öttürülmez. Ama bütün bunlara rağmen ben eleştirmeye mecburum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler