Trabzon Kazanmaya Gidiyor

THY'ye ait tarifeli uçak ile Ankara'ya giden bordo-mavili takımda, Sivasspor maçı kadrosundan farklı olarak Yusuf'un yerine Adnan, Ömer Rıza'nın yerine Ergin Keleş yer aldı. Teknik direktör Ziya Doğan, 19 kişilik kadroya Ferhat Çökmüş'ü de ekledi.Takım ka

Trabzon Kazanmaya Gidiyor

THY'ye ait tarifeli uçak ile Ankara'ya giden bordo-mavili takımda, Sivasspor maçı kadrosundan farklı olarak Yusuf'un yerine Adnan, Ömer Rıza'nın yerine Ergin Keleş yer aldı. Teknik direktör Ziya Doğan, 19 kişilik kadroya Ferhat Çökmüş'ü de ekledi.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir, havalimanında yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının zor bir maç olacağını belirterek, ''Ama kazanmaya gidiyoruz. Rakibimiz, ilk hafta Gençlerbirliği'ni yendi. Lige yeni çıkmış, koşan, mücadele eden bir takım. İnşallah orada istediğimiz olumlu oyunu sahaya yansıtıp 3 puanla Trabzon'a döneriz'' dedi.

Çimşir, Sivasspor maçının takımı etkileyip etkilemediği yönündeki soruya ise ''Toparlanmaya çalışıyoruz. Şu an için bir sıkıntımız yok. OFTAŞ maçına konsantreli bir şekilde hazırız'' karşılığını verdi.

Serkan Balcı ise ligin ilk haftasında Sivasspor ile yaptıkları maçla ilgili Futbol Federasyonu'nun vereceği kararı beklediklerini belirterek, ''Ama önümüzde ikinci hafta maçı var. Önümüze bakmamız gerekiyor. Çünkü geçmiş geçmişte kaldı. İnşallah OFTAŞ maçında galibiyet alırız'' diye konuştu.

Sivasspor maçında gösterdikleri performansı yarın da göstermeleri halinde sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını ifade eden Serkan Balcı, ''3 puanı alacağımıza inanıyoruz. Sivasspor maçının sonucu da skor açısından bizim lehimize olursa çok güzel olur'' dedi.

-AYMAN'A MORAL-


Bordo-mavili taraftarlar, Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle adeta hedef adam olarak gösterilen Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz'e sahip çıktı.

Taraftarlar, havalimanına gelerek Mısırlı oyuncuya çiçekle moral verdiler.

Bordo-mavili takımın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına Tolga, Jabi, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor