Trabzon kazanırsa cepleri dolacak

Geçtiğimiz hafta içerisinde oyunculara 1 milyon TL'yi bulan bir ödeme daha yapan yönetimin, futbolculara hiç prim borcu bulunmuyor. Oyuncuların motivasyonunu daha da artırmak isteyen yönetimin kalan haftaların primini daha da artırmayı planladığı öğrenild

Trabzon kazanırsa cepleri dolacak

Geçtiğimiz hafta içerisinde oyunculara 1 milyon TL'yi bulan bir ödeme daha yapan yönetimin, futbolculara hiç prim borcu bulunmuyor. Oyuncuların motivasyonunu daha da artırmak isteyen yönetimin kalan haftaların primini daha da artırmayı planladığı öğrenildi.

 

BAŞKAN ŞENER VE YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Bucaspor maçı öncesi İzmir'e çıkarma yapacak. Maç öncesi hep birlikte yemek yiyecek olan yöneticilerin yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını ve yeni sezon formalarını masaya yatırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler