Trabzon Kazancıoğlu'nu uğurladı

Trabzonspor 'un kurucularından ve eski yöneticilerden Doktor İrhan Kazancıoğlu Ziyabey sitesinde yapılan törenin ardından İskenderpaşa camiinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Kazancıoğlu için Trabzonspor Ziya Bey siteleri önünde yapılan

Trabzon Kazancıoğlu'nu uğurladı
Trabzonspor 'un kurucularından ve eski yöneticilerden Doktor İrhan Kazancıoğlu Ziyabey sitesinde yapılan törenin ardından İskenderpaşa camiinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Kazancıoğlu için Trabzonspor Ziya Bey siteleri önünde yapılan törene eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Salih Erdem, Divan Başkanlık kurulu başkanı Nizamettin Algan, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Mali Sayman Mahmut Aksu'nun yanı sıra eski yöneticiler ve Kazancıoğlu'nun yakınları katıldı.

Törende konuşma yapan A. Sebatspor başkanı Güven Hacisalihoğlu, İrhan Kazancıoğlu'nun yöneticiliğinin yanı sıra mümtaz bir insan olduğunu belirterek” Trabzon büyük bir spor adamı iyi bir doktoru ve muhteşem bir insanını kaybetti. Başımız sağolsun” dedi.

Divan başkanlık kurulu başkanı Nizamettin Algan da Dr İrhan Kazancıoğlu'nun Trabzonspor un kurulmasında önemli rol oynadığını belirterek, Trabzon futboluna çok şeyler veren İrhan Kazancıoğlu, değerli bir futbol adamıydı” diye konuştu.

Bu arada Asbaşkan Hayrettin Haçısalihoğlu, Mahmut Aksu, Hasan Yener ve çok sayıda eski yeni yönetim kurulu üyeleri de törende ve cenazede bulundular.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor