Trabzon Karadenizspor zirvede

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında lider Çankırı Belediyespor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da Teknik Direktör İhsan Derelioğlu maç sonrası yaptığı açıklamada Çankırı Belediyesi karşısında galip gelmenin son derece önemli olduğunu vurguladı. Ma

Trabzon Karadenizspor zirvede
TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında lider Çankırı Belediyespor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da Teknik Direktör İhsan Derelioğlu maç sonrası yaptığı açıklamada Çankırı Belediyesi karşısında galip gelmenin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Maç öncesi bekledikleri sonucu aldıklarını belirten Derelioğlu, “Galip gelmek çok önemliydi. Golü bulduğumuz dakikaya kadar başa baş bir mücadele oldu. Öne geçtikten sonra birçok pozisyona girdik. Bunlardan bazılarını değerlendirebildik. Sonuçta da 3 golle 3 puanı aldık. Her şeyden daha önemlisi takım olma yolunda büyük adımlar attık. Mücadele gücümüz gelişiyor. Bu sevindirici. Şuan zirveye çıktık. Geldiğimiz noktada kalabilmek için daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bundan sonra hem oyun olarak hem de oyuncularımızın kişisel gelişimleri anlamında yol katetmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler