Trabzon Judo takımı yarı finalde!

Ordu’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo müsabakalarında Trabzon Judo karması madalyalara ambargo koydu.Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu

Trabzon Judo takımı yarı finalde!

Ordu’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo müsabakalarında Trabzon Judo karması madalyalara ambargo koydu.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, TOHM merkezlerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında Ordu’da düzenlenen Karadeniz Bölgesi 2. Grup Judo müsabakalarında Trabzon Judo karması çok büyük başarı elde etti.

Bayanlarda toplam 7 altın, 2 gümüş madalya alarak takım halinde şampiyon olarak yarı finallere katılmayı hak eden Trabzon Judo karması, Erkeklerde ise toplam 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak takım halinde 4. oldu ve Amasya’da yapılacak olan yarı finallere çıkma hakkı elde ettiler.

Ordu’da yapılan müsabakaların ilk gününde 32 kg’da Busegül Usta, 44 kg’da Hümeyra Bekar, 48 kg’da Hümeyra Şeraz birinci olurken, 36 kg'da Mehveş Şahinoğlu ve 40 kg'da Kübra Aktaş ikinci olurken, 42 kg'da Mustafa Şebelek üçüncü oldu. 2. gün sonunda ise bayanlarda 52 kg'da Zeynep Bayraktar, 57 kg'da Tuğçe Şahinoğlu, 63 kg'da Meltem Bakkaloğlu ve Özgün Genç birinci olurken, erkeklerde ise 50 kg Abdulkadir Özdemir ve 55 kg da Semih Şali birinci, 60 kg'da Emircan Yılmaz ikinci olma başarısını göstererek Trabzon Judo karması büyük başarı ile Amasya’da yapılacan olan finallere gitme hakkı elde ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor