Trabzon istiyor Bursa satmıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bursasporlu Ozan İpek'i takıma katmak istiyor ancak yeşil-beyazlı ekibin yetenekli futbolcu için istediği 5 milyon avroluk bonservis bedeli bu transferi zora sokuyor.Trabzonspor'un ısrarla istediği Bursasporlu

Trabzon istiyor Bursa satmıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bursasporlu Ozan İpek'i takıma katmak istiyor ancak yeşil-beyazlı ekibin yetenekli futbolcu için istediği 5 milyon avroluk bonservis bedeli bu transferi zora sokuyor.

Trabzonspor'un ısrarla istediği Bursasporlu futbolcu Ozan İpek için görüşmeler sürüyor. Yeşil beyazlı ekip, sözleşmesi devam eden futbolcu için 5 milyon Euro bedel biçerken, bir yandan da takımda bulunan genç yıldızlarını satmamaya kararlı.

Transfer çalışmalarında yoğun günler geçiren Bursaspor, bir yandan yapılacak takviyeler üzerinde dururken, diğer yandan da yıldız futbolcuları için gelen tekliflerle uğraşıyor.

Takımın yetenekli sol kanat oyuncusu Ozan İpek'de ısrar eden Trabzonspor'a karşı, Bursaspor ise takımda bulunan yıldız futbolcuların satılmaması kararını sürdürüyor.

Başkan İbrahim Yazıcı, "Yıldız satmayız, yıldız alırız" sözünü yinelerken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "Hocamız Ozan İpek'i çok istiyor. Ozan'ı öyle ya da böyle kadromuza katacağız" açıklamalarını ise çok iddialı bularak, "Biz şampiyon olmuş bir kulübüz. Hedeflerimiz büyük. Daha önce ne teklifler geldi, ama biz 2 yıldır yıldızlarımızı satmıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler