Trabzon İdmanocağı'nda hedef, şampiyonluk

Kadınlar Futbol 1. Lig takımlarından Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, şampiyonluk yarışında en ciddi rakiplerini sahalarında yenmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.   Çavdar, Trabzon İdmanocağı'nın, ligin 2. haftasında deplasmanda Ataş

Trabzon İdmanocağı'nda hedef, şampiyonluk
Kadınlar Futbol 1. Lig takımlarından Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, şampiyonluk yarışında en ciddi rakiplerini sahalarında yenmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Çavdar, Trabzon İdmanocağı'nın, ligin 2. haftasında deplasmanda Ataşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, liderliğini koruduğunu ifade etti.
 
Şampiyonluk yarışında en ciddi rakiplerini yenmeyi başardıklarını vurgulayan Çavdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Ataşehir Belediyespor maçı tahmin ettiğimiz gibi zorlu ve dişe diş geçti. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik ancak final paslarında hatalar yaptık. Rakibimizin etkili silahlarını bu yarıda durdurmayı başardık. İkinci yarıda da rakibimiz oyuna iyi başladı. İlk 15 dakikada bizden iyi oynadılar ve oyunun bu bölümünde rakibimizin ataklarına direndik. Daha sonra ise 2 oyuncu değişikliğine gittik ve oyunu dengeledik. Maçın son 30 dakikasında ise oyuna ağırlığımızı koyarak arzuladığımız golü bulduk."
 
Gürkan Çavdar, "Şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimizi sahasında yenmek bizi mutlu etti. Kalan maçlarımızı da kazanıp şampiyonluk kupasını Trabzon'a getirmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz" dedi.
 
Sahalarında konuk edecekleri Gazikentspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Çavdar, rehavete kapılmadan bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor