Trabzon İdmanocağı Bölgesel Amatör Lig'de

Trabzon İdmanocağı, Sürmenespor'u mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi

Trabzon İdmanocağı ile Sürmenespor, Trabzon 1. Amatör Lig play-off grubu 6. hafta müsabakasında karşı karşıya geldi. Trabzon İdmanocağı sahadan 4-2 galip ayrılarak Bölgesel Amatör Lig'e yazdırdı.

Trabzon İdmanocağı, Sürmenespor karşısında sahadan 4-2 galip ayrıldı. İdmanocağı'nın golleri Tolga Topal (2) Mesut Yaylı ve Doğukan Bulut'tan gelirken, Sürmenespor'un gollerini Faruk Durmuş ve İlker Mazlum kaydetti.

kutlaam-1.webp

Trabzon İdmanocağı aldığı bu galibiyetle Trabzon 1. Amatör Lig Play-off grubunun tamamlanmasına 1 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantilemiş oldu.

Necdet Kaba: "Zor bir sezondu"

Maçın ardından takım kaptanı Necdet Kaba, "Camiamıza hayırlı olsun. Zor bir sezon oldu bizim için. Ama gerçekten güzel bir ekibimiz vardı. Sezon başından beri de buna inanmıştık" dedi.

necdet.webp

Başkan Vehbi Serdar Arz: "Destek bekliyoruz"

Gelen şampiyonluğa dair konuşan Trabzon İdmanocağı Başkanı Vehbi Serdar Arz, 4. yılımız olacak görevdeki. Kolay olmadı. Emeği olan futbolcu kardeşlerime, hocalarımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Camiamızdan desteklerinin devamını bekliyoruz. 104 yıllık birikimi ülkemize ve şehrimize yansıtma çabasındayız. Herkesi desteğe davet ediyoruz" diye konuştu.

baskan.webp

Teknik Direktör Osman Kastan: "Camiamıza hayırlı olsun"

Trabzon İdmanocağı Teknik Direktörü Osman Kastan ise yaptığı açıklamada, "Zor bir sezondu. İdmanocağı büyük bir camia. Bunu göğüsledi, bütünleştik. Enerji ve sinerjimizi sahaya yansıttık. Ligin en kaliteli ekiplerinden biriydik. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

kastan-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor