Trabzon İdmanocağı, beraberliğe üzüldü

Kadınlar Futbol 1. Lig'de, deplasmanda  Adana İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kalan Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, bu karşılaşmadan önemli dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.   Çavdar, Adana İdmanyurduspor ile berabere kaldıkları içi

Trabzon İdmanocağı, beraberliğe üzüldü
Kadınlar Futbol 1. Lig'de, deplasmanda  Adana İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kalan Trabzon İdmanocağı'nın antrenörü Gürkan Çavdar, bu karşılaşmadan önemli dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.
 
Çavdar, Adana İdmanyurduspor ile berabere kaldıkları için üzüldüklerini belirtti.
 
Adana İdmanyurduspor maçında çok gol kaçırdıklarını vurgulayan Çavdar, "Sahamızda Kireçburnupor'u yendik. Ardından deplasmanda Antalya Muratpaşa Belediyespor'u 1-0 mağlup ettik ancak  Adana İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kaldık. Bu sonuç bizim için sürpriz oldu" dedi.
 
Çavdar, galibiyet için yola çıktıklarını kaydederek, "Rakibimiz futbol oynatmamak ve oynamamak için her şeyi yaptı. Adana İdmanyurduspor karşısında yakaladığımız sayısız gol fırsatlarından ancak birini değerlendirebildik. Golümüz geç gelince takımımız strese girdi ve telaşlandı. Rakibin de direnci arttı. Bu bizim için mazeret olmamalı. Berabere kaldığımız Adana İdmanyurduspor maçından önemli dersler çıkarmalıyız. Bu maç bize ve oyuncularımıza ders olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler