Trabzon İbrahim Öztürk'ü alırsa...

Bursaspor'un başarılı stoperi İbrahim Öztürk'ün Trabzonspor'a transfer olması halinde, yeşil beyazlı yönetim, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Faslı sağbek Mickael Chretien Basser'i getireceği iddia ediliyor.Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avustur

Trabzon İbrahim Öztürk'ü alırsa...

Bursaspor'un başarılı stoperi İbrahim Öztürk'ün Trabzonspor'a transfer olması halinde, yeşil beyazlı yönetim, büyük ölçüde anlaşma sağladığı Faslı sağbek Mickael Chretien Basser'i getireceği iddia ediliyor.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da tamamlayan ve dün ülkeye dönen Bursaspor, 1 günlük iznin ardından yarın çalışmalarına yeniden başlayacak. Bu yıl 3 kulvarda mücadele edecek olan yeşil beyazlılarda bir yandan yeni sezon hazırlıkları sürerken, bir yandan da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Transferde hareketli saatler yaşayan yeşil beyazlılar listedeki futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Bursaspor ilk olarak, Trabzonspor'un ısrarla istediği İbrahim Öztürk'ün satılması halinde kadroya Faslı sağ bek Mickael Chretien Basser'i katacak. İbrahim Öztürk'ün bonservisi için Bursaspor'un 3. 5 milyon TL istediği, Trabzonspor dışında Beşiktaş'ın da bu futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraş verdiği belirtildi. Daha önce Fransız AS Nancy kulübü ile bonservisi konusunda el sıkışılan 27 yaşındaki Basser ise Bursaspor'dan haber bekliyor. İbrahim Öztürk'ün gitmesi halinde, Basser kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak imzayı atacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor