Trabzon HES için gerekeni yaptı

Trabzonlu işadamları duyarlılık gösterdi. HES Trabzonspor'un oluyor Uzungöl'de yapılacak ve yaklaşık olarak 25 milyon dolara mal olması beklenen Uzungöl HES regülatörü için başvuru süresi Cuma günü doluyor. Bordo Mavili yönetiminin kendi kaynakları ile ya

Trabzon HES için gerekeni yaptı
Trabzonlu işadamları duyarlılık gösterdi. HES Trabzonspor'un oluyor


Uzungöl'de yapılacak ve yaklaşık olarak 25 milyon dolara mal olması beklenen Uzungöl HES regülatörü için başvuru süresi Cuma günü doluyor.

Bordo Mavili yönetiminin kendi kaynakları ile yapmayı planladığı HES regülatörü için şuana kadar Trabzonspor dışında müracaat eden olmadı. Trabzonspor'un HES regülatörünü alması için Trabzonlu işadamları büyük fedakarlık yaparak müracaat etmedi.

Yılda 12 milyon dolar gelir beklenen HES regülatörü için müracaat süresi Cuma günü dolacak. HES 'in 4 yılda kendini amorti etmesi planlanırken, regülatörü Trabzonspor'dan başka talipli çıkmaması halinde bordo mavililer burayı ihale açarak yapımına başlayacak. Uzungölde'ki HES regülatörünün iki yılda tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. Hes regülatar yapımının kontrolürlüğünü Trabzonspor'un yanı sıra DSİ yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor