Trabzon Havalimanında olimpiyat hareketliliği

Trabzon Havalimanında Soçi'de düzenlenen 2014 kış olimpiyatları nedeniyle hareketlilik yaşanıyor.2014 Kış Olimpiyatları için Soçi havaalanıda yoğunluğun artması ve gelen uçakların park sorunu yaşaması sonucu bazı uçaklar ve küçük jetler Trabzon Havalimanı

Trabzon Havalimanında olimpiyat hareketliliği

Trabzon Havalimanında Soçi'de düzenlenen 2014 kış olimpiyatları nedeniyle hareketlilik yaşanıyor.

2014 Kış Olimpiyatları için Soçi havaalanıda yoğunluğun artması ve gelen uçakların park sorunu yaşaması sonucu bazı uçaklar ve küçük jetler Trabzon Havalimanına yönlendiriliyor.

Rusya'nın Soçi kentinde bugün başlayan 2014 Kış Olimpiyatları nedeniyle Soçi havaalanında yoğunluğun artması bazı sorunlarıda beraberinde getirdi. Havaalanının yoğunluk nedeniyle park sorunu yaşanmaya başladı. Bu sorun Trabzon havalimanı sayesinde çözüldü. Soçi havaalanına inen bazı uçaklar ve küçük jetler Trabzon havalimanına yönlendirildi. Bu uçaklar Trabzon'a gelip burada park ediyorlar.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor