"Trabzon GS'yi yenecek güçte"

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Geçen sezon İstanbul'un şampiyonluğa oynayan ekipleri karşısında deplasman maçlarından galibiyet çıkaramayan bordo-mavilile

"Trabzon GS'yi yenecek güçte"

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, İstanbul'dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
Geçen sezon İstanbul'un şampiyonluğa oynayan ekipleri karşısında deplasman maçlarından galibiyet çıkaramayan bordo-mavililer, bu kez Trabzon'a üzgün dönmek istemiyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım maçları nedeniyle verilen arayı iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, ''İyi durumdayız, keyifliyiz. Derbi maçlarında o günün havası önemli. O gün kim iyiyse o takım kazanıyor. Az hata yapan takım kazanacak'' dedi.

Geçen sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile İstanbul'da yaptıkları maçlarda iyi oynamalarına karşın beraberlik aldıklarını, Galatasaray maçında ise kaybettiklerini ifade eden Yener, ''Bu sezon en farklı galibiyetimizi de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 6-1 yenerek aldık. İstanbul'dan üzüntüyle dönmek istemiyoruz. Trabzonspor, Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacak güçtedir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler