Trabzon galibiyet peşinde!

GERİ ALINACAKTrabzon gözünü zirveye dikti! Bursaspor deplasmanında son dakikada ofsayttan yediği golle mağlup olarak liderliği bırakan Bordo-Mavililer, ilk yarının son maçında bu akşam A.Aker'de Eskişehir'i konuk ediyor. Trabzonspor, Eskişehir'i devirerek

Trabzon galibiyet peşinde!

GERİ ALINACAK

Trabzon gözünü zirveye dikti! Bursaspor deplasmanında son dakikada ofsayttan yediği golle mağlup olarak liderliği bırakan Bordo-Mavililer, ilk yarının son maçında bu akşam A.Aker'de Eskişehir'i konuk ediyor. Trabzonspor, Eskişehir'i devirerek hem devreyi mutlu kapatmak hem de averajla kaybettiği liderliği geri alma şansını yakalamayı amaçlıyor.

SAHAYA BAKIYORUZ

Bordo-Mavililer'de cezalı Tayfun ile sakatlığı süren Tolga Zengin forma giyemeyecek. Bursaspor maçına takılıp kalmadıklarını, amaçlarının Eskişehirspor'u yenerek devreyi galibiyetle kapatmak olduğunu belirten Teknik Patron Ersun Yanal, “Saha dışı faktörleri gerekli duruşu yönetim ve camia yapıyor. Bizim işimiz sahada Trabzonspor'un kazanmasını sağlamak” dedi.

HAKEM: Fırat AYDINUS

YAYIN: LİG TV

STAD: A.AKER

SAAT: 19.00

TRABZONSPOR

Tony Slyva

Serkan Balcı

Egemen

Song

Cale

Hüseyin

Selçuk

Yattara

Colman

Gökhan

Umut

ESKİŞEHİR

Ivesa

Koray ,

Vucko

Tayfun

Serkan

Bülent

Emre

Serdar

Poljak

Youla

Santos

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor