Trabzon formaları beğendi mi?

Trabzonspor kulübü bu hafta içerisinde İstanbul’da boğaza nazır bir mekânda 2011-2012 yılı yeni sezon formalarını tanıttı.Bordo-mavili ekibin 2011-2012 yılı yeni sezonunda ter dökeceği formalar belirlendi. Hafta içerisinde tanıtımı yapılan formalar halkın

Trabzon formaları beğendi mi?

Trabzonspor kulübü bu hafta içerisinde İstanbul’da boğaza nazır bir mekânda 2011-2012 yılı yeni sezon formalarını tanıttı.

Bordo-mavili ekibin 2011-2012 yılı yeni sezonunda ter dökeceği formalar belirlendi. Hafta içerisinde tanıtımı yapılan formalar halkın bir kısmı tarafından beğenilirken, halkın diğer çoğunluğu ise o firmadan daha güzel Trabzonspor adına yakışır formalar üretmesini beklediğini dile getirdi.

Bunun üzerine Haber61.net ekibi olarak Trabzon halkının duygu ve düşüncelerini öğrenmek üzere Trabzon sokaklarında halkın nabzını tuttuk.Bakalım Trabzon halkı yeni sezon formalarını beğenmiş mi?

Haber:Elif ŞENTÜRK/Haber61.net
Görüntü:Emir ERTÜRK/Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor