Trabzon Fenerliyi devirdi

Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü, Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda, dereceye giren sporcularını ödüllendirdi. Bu yıl Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen "Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü, Fenerbahçeli

Trabzon Fenerliyi devirdi
Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü, Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda, dereceye giren sporcularını ödüllendirdi.
 
Bu yıl Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen "Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Trabzon Hekimoğlu Boks Kulübü, Fenerbahçeli rakibi dünya ikincisi Osman Aydın'ı yenen Abdulkadir Köroğlu ve madalya kazanan diğer sporcuları için tören düzenledi.
 
"TRABZON BOKSUNU LAYIK OLDUĞU YERLERE TAŞIYACAĞIZ"
Hekimoğlu Boks Spor Kulübü Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, sadece kendilerinin değil Trabzon'daki bütün kulüplerin bu branşa sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Trabzon'da boks için büyük yetenekler var. Bu spora çok uygun bir şehir olan Trabzon sadece futbolda değil boks gibi bazı branşlarda da kendisini geliştirmeli. Biz buna öncelik yapmaya çalışıyoruz ama diğer kulüplerimiz de bu spora el atmalı" diye konuştu.
 
"ŞAMPİYONLARIN SAYISINI ARTIRACAĞIZ"
Hekimoğlu, şampiyon boksörlerin sayısını artırmayı amaçladıklarını da belirterek, "En son şampiyonumuz Abdulkadir Köroğlu, Türkiye'de bu branşta en güçlü kulüp olan Fenerbahçe'nin Dünya ikincisi sporcusunu yenerek Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Biz bu başarıların sayısını artırmak istiyoruz. Geçmişte bizim bu sporcularımız Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi diğer kulüplerin formasını giyiyordu. Biz bu sporcularımızı Trabzon'a çekerek layık oldukları formayı giydirmek istiyoruz" dedi.
 
"TRABZONSPOR BOKSA EL ATMALI"
Trabzon'da boksun amatör kulüplerin tekelinde olmaması gerektiğini vurgulayan Hekimoğlu, "Trabzonspor da mutlaka boksa el atmalı. Sporcularımız, bizim ortak sevdamız olan Trabzonspor'un ismi altında yarışmalı. İnşallah Trabzonspor Kulübü bu konuda çok duyarlı olur" şeklinde konuştu.
 
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Hekimoğlu Boks Spor Kulübü Onursal Başkanı Celil Hekimoğlu, Başkan Suat Hekimoğlu ve antrenör Nazım Dalkıran, düzenlenen sabah kahvaltısı organizasyonunda 75 kiloda Fenerbahçeli rakibini devirerek altın madalyanın sahibi olan Abdulkadir Köroğlu'na, 49 kiloda gümüş madalya kazanan Tolga Öztürk'e ve 69 kiloda bronz madalyaya ulaşan Çetin Özdemir'le birlikte diğer sporculara  Cumhuriyet Altını ve çeşitli hediyeler vererek kendilerini ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler