Trabzon - FB maçına büyük ilgi

 Bordo-mavili taraftarlar, 10 Mart Pazartesi günü oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına büyük bir ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde bilet kuyruğuna giren taraftarlar, takımlarını destek verirken, sarı-lacivertli takıma şampiyonluk

Trabzon - FB maçına büyük ilgi
 Bordo-mavili taraftarlar, 10 Mart Pazartesi günü oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına büyük bir ilgi gösteriyor.
 
Sabahın erken saatlerinde bilet kuyruğuna giren taraftarlar, takımlarını destek verirken, sarı-lacivertli takıma şampiyonluk yolun da ise Avni Aker'den eli boş göndererek yara aldırmak istiyor. 
Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde bilet kuyruğuna giren taraftarlar, satışa sunulan biletlerin büyük bir bölümünü tüketirken, maç gününe kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.
 
Saatlerce bilet kuyruğunda beklediklerini ifade eden bordo-mavili taraftarlar, takımlarının destekleyeceklerini ve bunun dışında başka bir şey düşünmediklerini belirtiler. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi anlamsız yere ortamı germeye çalışanlarını olduğunu belirten bordo-mavili taraftarlar amaçlarının takımlarını desteklemek olduğunu ve Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında Avni Aker'den eli boş göndermek olduğunu belirtiler.
 
BİLETLER FİYATLARI
Fiyatlar ise şöyle: "Kale Arkası 10 TL, Maraton 20 TL, Kapalı Kenar (A-D-E-H) 50 TL, Kapalı Orta ( B-C-F-G) 60 TL, VIP 150 TL, VIP Özel Sıra A ve B 2 Bin TL, VIP Özel Sıra C-I 300 TL.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler