Trabzon eski emniyet müdürü maçta tartıştı

BALIKESİRSPOR- Samsunspor arasında dün oynanan  maçta protokol tribünü karıştı. Gol sonrası Belediye Başkanı İsmail Ok ile Balıkesir'in yeni Emniyet Müdürü  Trabzon eski emniyet Müdürü Feridun Boz arasında tartışma yaşanırken, bu tartışma bir anda arbedey

Trabzon eski emniyet müdürü maçta tartıştı

BALIKESİRSPOR- Samsunspor arasında dün oynanan  maçta protokol tribünü karıştı. Gol sonrası Belediye Başkanı İsmail Ok ile Balıkesir'in yeni Emniyet Müdürü  Trabzon eski emniyet Müdürü Feridun Boz arasında tartışma yaşanırken, bu tartışma bir anda arbedeye dönüştü.

 

Vali Ahmet Turhan ve maçı izleyen İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da olayları yatıştırmaya çalıştı. Bu arada gol sonrası protokolde yaşanan arbede taraftarların da tepkisini çekti. Balıkesirsporlu taraftarlar olayların Balıkesirspor ve Samsunspor yöneticileri arasında yaşandığını düşünüp, "Samsun dışarı" diye tezahürat yaptı.

Balıkesirspor'un 56'ncı dakikada Lalawele ile kazandığı golden sonra Balıkesir'in MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok, gol sevinciyle ayağa fırlarken, yeni Emniyet Müdürü Trabzon eski Emniyet Müdürü Feridun Boz'un Ok'u, "Otur yerine" diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Ok'un bu uyarıya aynı sertlikle karşılık vermesi üzerine tarafların birbirlerinin üzerine yürüdüğü, yumruklaşma aşamasına gelen olayın Vali Ahmet Turhan, maçı izlemeye gelen İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Balıkesirsporlu yöneticiler tarafından güçlükle önlendiği bildirildi.

AZ DAHA BENİ AŞAĞI ATIYORLARDI

Samsunspor Başkanı Emin Kar protokol tribününde ki olayların hoş olmadığını belirtirken, "Ben böyle bir şey görmedim. Ondan sonra olaylar olmasın deniyor. Olay kendi aralarında ki husumetten kaynaklandı. Bana yönelik değildi ama beni de az daha tribünden aşağı atıyorlardı. Böyle bir şey olabilir mi? Misafir takımın başkanına böyle davranılır mı? Ayıp, yazık günah.

Şunu da söyleyeyim hiç misafirseverlik görmedim" dedi. Kar, bir dönem Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de yapan İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın kendi konuğu olarak maça geldiğini söyledi.

 

.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor