Trabzon emniyeti harekete geçti!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların sorumlularını bulmak için hemen harekete geçti.Yapılan araştırmalarda her iki kale arkası tribününde yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubunun olaylarda ön planda olduğu, stada biletsiz seyi

Trabzon emniyeti harekete geçti!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçe maçında yaşanan olayların sorumlularını bulmak için hemen harekete geçti.

Yapılan araştırmalarda her iki kale arkası tribününde yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubunun olaylarda ön planda olduğu, stada biletsiz seyircilerin de girdiği tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü, yaşanan olayları kimlerin çıkarttığını bulmak için geniş çaplı bir araştırmaya başlattı. Bu yönde kısa sürede önemli bilgilere ulaşıldı.

Buna göre 25 bin seyircinin yer aldığı statta, her iki kale arkası tribünlerinde bulunan yaklaşık 200 kişilik bir grup olayların fitilini ateşledi. Sahaya yabancı madde yağdıran, kale arkasındaki ağların direğini indiren kişilerin tespiti başladı. Bu doğrultuda ilk etapta 14 kişi için soruşturma açıldı.  Ayrıca kale arkası tribünlerine biletsiz seyirciler alındığı da tespit edildi. Emniyet görevlileri, olayları çıkartan gruptakilerin kimliklerini de belirlemeye başladı.

Trabzon Emniyeti ayrıca, sahaya atılan yanıcı ve patlayıcı maddelerin stada nasıl sokulduğu konusunda da araştırmalarını sürdürüyor. Trabzonspor yönetimi ise güvenlik güçlerine yardımcı olmak adına stattaki tüm kameraların görüntülerini kendilerine teslim etti. Bu kişilerin bir an önce ortaya çıkartılarak stada alınmamasını isteyen yönetim, bundan sonra benzer olayların yaşanmaması için alacakları tedbirleri de masaya yatıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor