Trabzon ekiplerinde son durum!

Spor Toto 3. Lig’in 1. Ve 2. Grubunda mücadele eden Trabzon ekipleri bugün 3 puan için sahaya çıktı. ARSİNSPOR GERİDEN GELDİ Arsinspor Arsinspor Turgutluspor ile Arsin ilçe stadında karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 63

Trabzon ekiplerinde son durum!

Spor Toto 3. Lig’in 1. Ve 2. Grubunda mücadele eden Trabzon ekipleri bugün 3 puan için sahaya çıktı.

ARSİNSPOR GERİDEN GELDİ

Arsinspor Arsinspor Turgutluspor ile Arsin ilçe stadında karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 63. dakikada Özkan Serbest ile Turgutluspor 1-0 öne geçti. Bu golün hemen arkasından 64. dakikada Hakan Kuş ile Arsinspor beraberliği yakaladı. 82. dakikada da Abdulsamet Can Arsinspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maç bu skorla sona erdi.

DÜZYURTSPOR EVİNDE KAZANDI

Düzyurtspor Yeşil Bursa ile Ahmet Suat Özyazıcı stadında karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Düzyurtspor 61. dakikada Reha Kurt ile 1-0 öne geçti. 75. dakikada yine Reha Kurt ile farkı 2-0’a çıkaran Düzyurtspor 79. dakikada Mustafa Emre Can’ın ayağından gelen gole engel olamayınca durum 2-1 oldu. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

YOMRASPOR DEPLASMANDA KAYIP

Yomraspor Manisa Mümin Özkasap stadında Manisa BBSK ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 54. dakikada penaltıdan Süleyman Numan Çarıkçı’nın attığı golle Yomraspor 1-0 yenik duruma düştü. 74. dakikada İsmail Düzgün Manisa BBSk adına farkı 2’ye çıkaran golü atarken maçta başka gol olmadı ve Yomraspor 2-0 mağlup oldu.

OFSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP OLDU

Ofspor Sakarya Atatürk stadında Sakaryaspor ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada 52. dakikada Turgay An’ın kaydettiği golle Ofspor 1-0 yenik duruma düştü. 70. dakikada Mustafa Emin Birinci’nin ayağından bulduğu golle beraberliği yakalayan Trabzon temsilcisi 85’de Volkan Yılmaz’ın penaltıdan bulduğu golle 2-1 yenik duruma düştü. 90. dakikada Mert Sarı2nın attığı gol ile Sakaryaspor farkı 3-1'e taşıyan golü kaydetti. Maç bu skorla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler