Trabzon temsilcileri haftayı yenilgisiz kapattı

Trabzon ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Ofspor ve Yomraspor, lig maçlarını oynadı ve sahada mağlubiyet almadan ayrıldılar.

Trabzon temsilcileri haftayı yenilgisiz kapattı

Trabzon ekipleri, liglerinde rakipleriyle karşılaştı.

1461 Trabzon FK, bugün (19 Mart Pazar) Kastamonuspor 1966 ile karşılaştı. 1461 Trabzon FK’nın deplasmanda oynadığı maç saat 14:00’te başladı.

Karşılaşmanın 33 ve 53. dakikalarında Kerem Baykuş'un, 38. dakikada Batuhan Kör'ün ve 71. dakikada Enes Karakuş'un attığı goller ile Trabzon ekibi 4-0 öne geçerken ev sahibi ekip bulduğu 2 gol ile mağlubiyeti önleyemedi.

Diğer Trabzon ekibi olan Yomraspor, bugün Yeni Altındağ Bld. ile karşılaştı. Trabzon’da oynanan maç saat 14:00’te başladı.

Karşılaşmanın 41. dakikada Mustafa Yılmaz'ın, 25. dakikada Uğur Kurt'un ve 59. dakikada Yunus Karadağ'ın attığı goller ile Yomraspor 3-0 öne geçti. Karşılaşma bu sonuçla sonuçlandı.

Ofspor ise Bulvarspor ile dün (18 Mart Cumartesi) deplasmanda karşılaştı. Gol sesi çıkmayan maçta iki takım da karşılaşmadan hanesine 1’er puan yazdırdı.

Toplu sonuçlar:

Kastamonuspor 2-4 1461 Trabzon 
Yomraspor 3-0 Hacettepe 
Bulvarspor 0-0 Ofspor

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor