Trabzon ekibinin hedefi büyük!

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Ankara 1910 Spor ile karşılaşacak Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, bu maçı kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansı elde etmek istediklerini bildirdi.Özcan,, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ankara 191

Trabzon ekibinin hedefi büyük!

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Ankara 1910 Spor ile karşılaşacak Zağnosspor'un antrenörü Kıvanç Özcan, bu maçı kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansı elde etmek istediklerini bildirdi.

Özcan,, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ankara 1910 Spor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Ankara'ya kazanmak için gideceklerini dile getiren Özcan, "Yaklaşık iki haftadır bu maça hazırlanıyoruz. Oyuncularımız ve yöneticilerimiz maça odaklanmış durumda. İnşallah Ankara'dan Trabzon'un ve hentbol camiamızın yüzünü güldürerek döneceğiz" ifadesini kullandı.

Özcan, Ankara 1910 Spor maçının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hedefimiz Ankara 1910 Spor maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansı elde edebilmek. Bu maçı kazanmamız halinde rakibimizle puan farkını da açmış olacağız. Kazanmamız önümüzdeki haftalarda oynayacağımız Muratpaşa Belediyespor maçı öncesi de bize moral olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor