Trabzon ekibini bırakıp gitmişti gece yarısı görevine son verildi

Altay'da Osman Özköylü dönemi sona erdi.

Trabzon ekibini bırakıp gitmişti gece yarısı görevine son verildi

Hekimoğlu Trabzon'dan ayrılıp gittiği Altay takımında yönetim, ayrılık kararı konusunda gerekçe göstermeden deneyimli teknik adam Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

TFF 1'inci Lig'de zirve yarışı veren Altay'da yönetim dün gece ani bir kararla teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı. Ligde bugün deplasmanda Akhisarspor'la karşılaşacak siyah-beyazlı takımla dün Manisa'daki bir otelde kampa giren Osman Özköylü, akşam saatlerinde yönetimle bir araya geldi.

Yönetim, ayrılık kararı konusunda gerekçe göstermeden deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak vedalaştı. İlk 2 iddiası azalan ve Play-Off oynaması beklenen Altay'ın kalan haftalar için teknik adam arayışına girdiği belirtildi. Teknik direktör Yücel İldiz'in yerine 21inci haftada takımın başına geçen Osman Özköylü 11 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgi gördü.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Altay Kulübü, "Yönetim Kurulumuzun Teknik Direktör Osman Özköylü ile yaptığı görüşme sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayrılma kararı alındığını kamuoyuna bildiririz. Osman Özköylü ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor