Trabzon ekibine saldırdılar! Mağlubiyeti hazmedemeyince sahaya indiler

Trabzon ekibi katıldığı turnuvada Rize ekibinin futbolcu ve taraftarının saldırısına uğradı.

Artvin’de düzenlenen U17 Bölge Finallerinde Trabzon ekibi futbolcuları saldırıya uğradı.

Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol ekibinin U17 takımı, Rize Belediyesi U17 takımı ile karşılaştı.

Artvin Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmalar sonrasında puan eşitliği olunca, statü gereği grup liderini belirlemek için iki takım penaltı atışı yaptı. Penaltı sonrasında Kanuni FK takımı 4-3 kazandı.

Hakemin bitiş düdüğü ile beraber yenilgiyi hazmedemeyen Rize ekibi futbolcuları, teknik direktörleri ve tribündeki taraftarları sahaya inerek Trabzon ekibine saldırdılar.

Trabzon ekibinden 5 futbolcu yaralanırken sağlık ekipleri müdahalede bulundular.

Yaşananlar tepki toplarken; Son yıllarda gerek okula takımı maçlarında gerek kulüp müsabakalarında video görüntüleri ile de sabit olan Rizeli oyuncuların agresifliği problem yaratmaya devam ettiği, Özellikle çocukların başında eğitimci rolünde bulunan antrenörlerin bu olaylarda başı çekmesi üzüntü verdiği belirtildi.

Rizeli aklıselim sporseverlerin bu genç antrenörleri bu şehirlerin dostluğunun hatırlatılması gerektiğinin de altı çizildi. İki kadim şehrin dostluğuna gölge düşüren bu gibi hadiselerin bir daha yaşanmaması adına yetkilileri de göreve davet ettiler.

xvjhfgh.jpg

tyrty.jpg

fthtru.jpg

kavga1.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler