Trabzon ekibinden sağ kanada takviye

Süper Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor, Giresunspor'un sağ kanat oyuncusu Emre Özilgen ile 1 artı 1 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp başkanı Erdoğan Genç, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını titizlikle

Trabzon ekibinden sağ kanada takviye
Süper Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor, Giresunspor'un sağ kanat oyuncusu Emre Özilgen ile 1 artı 1 yıllık anlaşma sağladı.
 
Kulüp başkanı Erdoğan Genç, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını titizlikle devam ettirdiklerini belirterek, "Bu doğrultuda bir önceki sezon Giresunspor'da başarılı maçlar çıkan sağ kanat oyuncusu Emre Özilgen ile 1 artı 1 yıllık anlaşma sağladık. Futbolcu, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamak için Trabzon'a gelecek" dedi.
 
İyi bir transfer yaptıklarını düşündüğünü ifade eden Genç, "Emre'nin kalitesi ortada. Giresunspor kadrosunda başarılı maçlar çıkarmış, takımın PTT 1. Lig'e yükselmesinde önemli rol oynamış bir oyuncu. Böyle bir futbolcuyu transfer ettiğimiz için mutluyuz. Emre'nin, Giresunspor'daki başarısını Düzyurtspor'da da sürdüreceğine inanıyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor