Trabzon ekibinde şok! İstifa etti

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da teknik direktör Gökhan Yılmaz görevinden istifa etti.   Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin,  yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Yılmaz'ın Tekirdağspor maçının ardından verdiği istif

Trabzon ekibinde şok! İstifa etti
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da teknik direktör Gökhan Yılmaz görevinden istifa etti.
 
Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin,  yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Yılmaz'ın Tekirdağspor maçının ardından verdiği istifa dilekçesini kabul ettiklerini belirterek, "Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettik. Hocamız istifasında, Arsinspor'un iyi bir takım olduğunu ancak saha sonuçlarının iyi olmadığını, bu nedenle bir kan değişikliğine ihtiyaç olacağını belirtti. Biz de kendisine teşekkür ederek, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diledik” dedi.
 
İstifanın hemen ardından yeni teknik direktör arayışlarına girdiklerini ifade eden Şahin, "Bu konuda yönetim kurulu olarak tüm yetkiyi başkanımız Yaşar Küçük'e verdik. Kulübümüzün şartlarına uygun ve bizi başarıya taşıyabilecek bir hoca arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda da yeni teknik direktörümüz takımımızın başında olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler