Trabzon ekibinde şok ayrılık

Trabzon'u Voleybol 1. liginde başarı ile temsil eden İdmanocağı Bayan Voleybol Takımında Antrenör Murat Yedidağ'ın görevine son verildi.İdmanocağı'nın 2. ligden birinci lige çıkaran ve gösterdiği özveri ile büyük alkış toplayan Antenör Murat Yedidağ ile y

Trabzon ekibinde şok ayrılık

Trabzon'u Voleybol 1. liginde başarı ile temsil eden İdmanocağı Bayan Voleybol Takımında Antrenör Murat Yedidağ'ın görevine son verildi.

İdmanocağı'nın 2. ligden birinci lige çıkaran ve gösterdiği özveri ile büyük alkış toplayan Antenör Murat Yedidağ ile yollar ayrıldı.

İdmanocağı Kulübünden Başkan Mehmet Öz imzası ile yayınlanan açıklamada kolay olmadı ancak takımımızda bir kan değişimi yapmaya karar verdik. Kadın voleybol takımı hocamız sayın Murat Yedidağ ile karşılıklı görüş birliğine vardık ve ayrılık kararı aldık. Bu karar sadece koyulan hedefe ulaşmak için yapılan bir kan değişikliğinden ibadettir.

Murat hoca kişilik ve sportmenlik olarak bizlerin örnek aldığı bir kişi olup,  bugüne kadar bize ve kulübümüze verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler