Trabzon ekibinde beraberlik üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, beraberliğe üzüldü.   Teknik direktör Ömer Ortakudaş, galibiyet parolasıyla çıktıkları Yeşil Bursa karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını beli

Trabzon ekibinde beraberlik üzüntüsü
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, beraberliğe üzüldü.
 
Teknik direktör Ömer Ortakudaş, galibiyet parolasıyla çıktıkları Yeşil Bursa karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Bizim açımızdan oldukça şanssız geçen bir müsabaka oldu. Yediğimiz gol ve kaçırdıklarımız şansızlığımızın göstergesiydi. Kalemizde gördüğümüz golde rüzgarın azizliğine uğradık" dedi.
 
Basit bir gol yediklerini ancak demoralize olmadan oyuna ortak olduklarını dile getiren Ortakudaş, "Golün hemen ardından bulduğumuz gol karşılaşmaya eşitliği getirdi. İlk yarı boyunca oyun ortada geçti ama daha çok topla oynayan taraf biz olduk. Mücadelenin ikinci yarısında ise işler tamamen değişti ve baskısını artıran taraf olduk. Bilhassa 60. dakikadan sonra tek kale oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu. Atamayınca olmuyor. Şayet bu pozisyonlardan birini gole çevirebilseydik fark gelecekti" diye konuştu.
 
Ortakudaş, yeni kurulmuş bir ekip olarak 2 haftaya daha ihtiyaç duyduklarını kaydederek, "Yeni transferlerimizle takımdaki oyuncularımın arasında uyumsuzluk var. İki hafta içerisinde bu sorunu gidereceğiz ve ligin ses getiren ekibi olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor