Trabzon Devlerde in Ligde out!

 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya devi İnter'i 1-0 mağlup ederek grubunda liderliğe yükselen Trabzonspor Avrupa'da büyük bir sükse yaparken kendi liginde ise kayıplarda. Ligin ilk 3. haftasında kaybedilen 7 puan moralleri bozarken, başkan Sadri Şener, tak

Trabzon Devlerde in Ligde out!

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya devi İnter'i 1-0 mağlup ederek grubunda liderliğe yükselen Trabzonspor Avrupa'da büyük bir sükse yaparken kendi liginde ise kayıplarda. Ligin ilk 3. haftasında kaybedilen 7 puan moralleri bozarken, başkan Sadri Şener, takımın genel durumu ile ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş'den rapor isteyeceği öğrenildi.

 Spor Toto Süper Lig'e istediği başlangıcı bir türlü yapamayan Trabzonspor sancılı bir süreç yaşıyor. Manisaspor beraberliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından Samsunspor maçında beklenen çıkışın gerçekleşmemesi teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. Eldeki geniş kadronun sıkıntılarını aşmaya çalışan deneyimli teknik adam son oynanan Samsunspor maçında kaçan golleri ve son dakikada yenen golün nedenlerini araştırıyor. Büyük umutlarla transfer edilen bazın oyuncuların

bekleneni verememesi üzerine radikal kararlar alması beklenen Güneş'in, 24 Eylül Cumartesi günü ligde oynanacağı Karabükspor ve 27 Eylül Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Lille maçı öncesi kadroda değişiklik yapması bekleniyor.

 ŞENOL GÜNEŞ, FUTBOLCULARINI UYARDI

 Alınan Samsunspor beraberliği sonrası oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Şenol Güneş, takımına önemli mesajlar verdi. 1-0'lık skoru koruma anlayışının bu maçta da sahadan sıkıntı yaşamalarına neden olduğunu anlatan deneyimli teknik adam, "Pas trafiğimiz düşüktü. Orta sahada topu tutamamanın sıkıntısını yine yaşadık. İlk 3 haftada kaybettiğimiz 7 puanın telafisi yok ama önümüzdeki maçları kazanmalıyız. Cumartesi ve Salı günü yine maçlar yapacağız. Her maçı kazanmaya dönük oynamak zorundayız. O yüzden yaşanan sıkıntılı süreci ve kayıp puanlardan dersler çıkarmalıyız ama bunlara takılıp kalmamalıyız. Önümüzde çok zorlu maçlar var aynı hataları bu maçlar da yaparsak yerimizde sayarız. Bunun da ne bize ne size bir faydası olur. Bir an önce toparlanmalıyız" dediği belirtildi.

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise ligin ilk 3. haftasında kaybedilen 7 puan ile ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş'den rapor alacağı öğrenildi. Takımın ligdeki gidişinden memnun olmayan Şener'in, alınan sonuçlardan ötürü moralsiz olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor