Trabzon Devler Ligi sınavında!

Trabzonspor, İnter takımı ile deplasmanda yapacağı maçta, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine çıkacak.UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, B Grubu'ndaki ilk maçında Italyan devi Inter'e konuk oluyor.Guiseppe Meazz

Trabzon Devler Ligi sınavında!

Trabzonspor, İnter takımı ile deplasmanda yapacağı maçta, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadelesine çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, B Grubu'ndaki ilk maçında Italyan devi Inter'e konuk oluyor.

Guiseppe Meazza Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Isveçli Stefan Johannesson yönetecek.

BURAK, ADRIAN VE VOLKAN ŞEN YOK!
Italya'ya 20 kişilik bir futbolcu ekibiyle giden Trabzonspor'da, golcü Burak Yılmaz A.Bilbao, yeni transfer Adrian ise Benfica maçında gördüğü kırmızı kartlar sebebiyle forma giyemeyecek.

Tayfun Cora, Barış Ataş, Onur Kıvrak ve Piotr Brozek'in de sakatlıklar sebebiyle Italya'ya gelmediği Trabzonspor güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak Devler Ligi'ne istediği şekilde başlamak istiyor.

Öte yandan bordo mavili takımda Volkan Şen, statü gereği Inter karşılaşmasında forma giyemeyecek bir diğer isim olarak göze çarpıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor