Trabzon dev şampiyonaya hazırlanıyor!

14 Ülkenin katılacağı 2.Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon’da yapılacak.Trabzon 21-23 Ağustos tarihleri arasında İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.İşitme Enge

Trabzon dev şampiyonaya hazırlanıyor!

14 Ülkenin katılacağı 2.Avrupa İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Atletizm Şampiyonası Trabzon’da yapılacak.

Trabzon 21-23 Ağustos tarihleri arasında İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.

İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Avrupa Atletizm Şampiyonası’na 14 Ülkeden yaklaşık 150 sporcu katılacak. Trabzon’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında koşu, engelli koşu, atma, yüksek atlama ve sırıkla atlama branşları yer alacak. Sporcular gençlerde 15-16-17 ve 19 yaş kategorilerinde yarışırken yıldızlarda ise 1997, 1998, 1999 ve 2000 doğumlu sporcular mücadele verecek.

21-23 Ağustos tarihlerinde çok önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacaklarını belirten Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “14 Ülkeden 150’ye yakın sporcunun katılımı ile Söğütlü Atletizm Stadı’nda Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası yapılacak. Söğütlü’de bulunan Atletizm stadımız uluslararası yarışmalar için uygun. Amacımız hiçbir sorun olmadan şampiyonanın en iyi şekilde tamamlanması yönünde” dedi.

 

1.20140812162806.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor