Trabzon derbisinde Ofspor iddialı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak Ofspor, maçtan galibiyetle ayrılarak ligde kalmada önemli bir engeli aşmak istiyor.Teknik direktör Hasan Vezir, zor bir maça çıkacaklarını ancak kazanmaktan başka çarelerinin olmadığ

Trabzon derbisinde Ofspor iddialı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak Ofspor, maçtan galibiyetle ayrılarak ligde kalmada önemli bir engeli aşmak istiyor.

Teknik direktör Hasan Vezir, zor bir maça çıkacaklarını ancak kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirtti.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Vezir, "İstediğimiz sonucu alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Üç puana çok ihtiyaç duyduğumuz haftalardayız. Kritik bir maç. 1461 Trabzon hedeflediği play-off yolunda kayıp yaşamak istemeyecektir fakat bizim de bulunduğumuz konumdan bir an evvel uzaklaşmak için kayıp yaşamamamız lazım" dedi.

Trabzon futbolu için renkli ve zorlu bir maç olacağını anlatan Vezir, "Kazanan taraf olmak istiyoruz. Kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız. Futbolcularım karşılaşmaya hazır. Alabileceğimiz en iyi sonucu elde ederek, sonraki haftalara daha moralli girmek arzusundayız. Bu amaçla sahaya çıkıp, istediğimizi almaya çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler