Trabzon derbisinde kim kazanır

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Sürmenespor ile yarın karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp başkanı Doğan Şengün, zirve yarışından kopmamak için bu maçtan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi. Doğan, iki komşu ilçe takımının karşı karşıya geleceğini

Trabzon derbisinde kim kazanır

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Sürmenespor ile yarın karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp başkanı Doğan Şengün, zirve yarışından kopmamak için bu maçtan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Doğan, iki komşu ilçe takımının karşı karşıya geleceğini dile getirerek, ''Öncelikle sonuç ne olursa olsun, dostluğumuza gölge düşmesini istemiyoruz'' dedi.

Geçen hafta Gümüşhane deplasmanında zirve yolunda önemli 3 puan kaybettiklerini ifade eden Şengün, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçta 3 puana çok ihtiyacımız var. Zirve yarışından kopmamak için bu maçı kayıpsız atlatmalıyız'' diye konuştu.

Sürmenespor cephesi Başkan Akın Aydın ise şunları söyledi:

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Araklıspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, hak eden ve iyi oynayan takımının kazanmasını istediklerini söyledi.
    

Aydın, öncelikle iki ilçe takımın karşılaşmasında dostluğun ön planda olmasını istediğini belirterek, ''Rakibimiz Araklıspor kardeş takımımız. Hak eden ve iyi oynayan kazansın'' dedi.
    

Bu maça çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Aydın, ''Oyuncularımızın motivasyonu üst seviyede, bu maçın önemi biliyorlar. Ünyespor galibiyetinin morali ile Araklıspor maçına çıkacağız. Rakibimize göre grupta daha alt sıralardayız. Bunun için bizim daha çok puana ihtiyacımız var, umarım 3 puanı biz alırız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor