Trabzon derbisinde kim gülecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Ofspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, ligin üst sıralarındaki takımlarla puan farkını azaltmak için rakiplerini yenmeleri gerektiğini söyledi. Sayitoğlu, namağlup olan bir tak

Trabzon derbisinde kim gülecek
TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Ofspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, ligin üst sıralarındaki takımlarla puan farkını azaltmak için rakiplerini yenmeleri gerektiğini söyledi.

Sayitoğlu, namağlup olan bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, ''Çok zor bir maç olacak. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz.

Hedefimize ulaşmamız için bu maçtan mutlak galip gelmemiz gerekiyor. Çünkü Ofspor puan olarak bizim üstümüzde bir takım. Hedefimiz doğrultusunda bu maçımızı kazanmak istiyoruz. Teknik kadro, futbolcular ve yönetim olarak kenetlendik'' dedi.

Ofspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Sayitoğlu, ''İki Trabzon takımın mücadelesinde şehrimize yakışır bir mücadelenin olmasını temenni ediyoruz. Saha dışında dostluk, saha içinde kıyasıya mücadelenin olacağı bir karşılaşma olacaktır. Ligin üst sırasındaki takımlarla puan farkını azaltmak için Ofspor'u yenmemiz gerekiyor. Bu bilinçle sahaya çıkacağız'' diye konuştu.

Karsspor maçında kırmızı kart gören Cemre, yarınki maçta takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor