Trabzon derbisinde kazanan Yomraspor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı. DÜZYURTSPOR EVİNDE BERABERE Düzyurtspor Ahmet Suat Özyazıcı stadında Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmada gol sesi çıkmayınca taraftar sahada

Trabzon derbisinde kazanan Yomraspor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı.

DÜZYURTSPOR EVİNDE BERABERE

Düzyurtspor Ahmet Suat Özyazıcı stadında Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmada gol sesi çıkmayınca taraftar sahadan 1 puanla ayrıldı.

TRABZON DERBİSİNDE KAZANAN YOMRASPOR

İki Trabzon takımı Ofspor ve Yomraspor Of İlçe stadında karşı karşıya geldi. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmada Ofspor 12. dakikada Mustafa Kaya ile öne geçti. Sonrasında 23. dakikada Onur Ramazan Toprak ile 2-0 üstünlüğü yakalayan Ofspor, ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Yomraspor 52. dakikada Şaban Keleş ile farkı 1’e indirdi. 65. dakikada beraberliği yakalayan Yomraspor 88. dakikada bulduğu golle 3-2 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor