"Trabzon deplasmanı zor!"

Trabzonspor'un Pazar günü evinde ağırlayacağı Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu açıklamalarda bulunduFenerbahçe'nin kendisine yakışır kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanlarının her zaman zor olduğunu ancak zorlu deplasmanlara alışık, tecrübeli bir takım

"Trabzon deplasmanı zor!"

Trabzonspor'un Pazar günü evinde ağırlayacağı Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin kendisine yakışır kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanlarının her zaman zor olduğunu ancak zorlu deplasmanlara alışık, tecrübeli bir takım olduklarını söyledi. 

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor derbisi öncesinde FB TV’ye açıklamalarda bulundu. 


“ZOR DEPLASMANLARA ALIŞIĞIZ”
Hafta sonu Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını vurgulayan Emre , sözlerine şu şekilde devam etti:

“Trabzonspor yeni oluşan, yeni oyuncularla kurulu bir takım. Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Ama bizim takımımız böylesine zor deplasmanlara alışık. Bu anlamda tecrübeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yaptık, bunu da devam ettirmek istiyoruz. Hocamızın ilk 8 hafta için koymuş olduğu bir hedef var. Bunun doğrultusunda, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah maçtan gülerek ayrılan taraf biz oluruz. Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor