Trabzon Denizli virajında

Yanal, “Yeni takımın 'geçiş sürecinde' alacağı sonuçlar güzel sonuçlar geleceğin temellerini sağlam atmak için önemli. Denizli'de sonrasında kazanıp, zirve yarışının sonuna kadar içinde olacağız” dedi KAYBETMEMELİYİZ Yanal, kaybetmeyi kitabından çıkarttı!

Trabzon Denizli virajında

Yanal, “Yeni takımın 'geçiş sürecinde' alacağı sonuçlar güzel sonuçlar geleceğin temellerini sağlam atmak için önemli. Denizli'de sonrasında kazanıp, zirve yarışının sonuna kadar içinde olacağız” dedi

KAYBETMEMELİYİZ
Yanal, kaybetmeyi kitabından çıkarttı! İlk 3 haftada alınan 7 puanla zirvenin ortaklarından olan Trabzonspor'un Teknik Patronu Ersun Yanal, Denizlispor maçı öncesi futbolcuları ile toplantı yaptı. Yanal, ligin başındaki sürecin yeni oluşan takımın ileriye dönük hedeflerini belirlemesi açısından önemli olduğunu belirterek, “Lige iyi bir giriş yaptık ama bunu devam ettirmeliyiz. Sıfırdan oluşan bir takımın temellerini sağlam atmak için 'geçiş sürecinde' güzel sonuçlar almayız. Bunun için bu dönemde kaybetmeyi kitabımızdan çıkardık” diyerek oyuncularına mesaj gönderdi.

DENİZLİ ÖNEMLİ VİRAJ
Beşiktaş karşısında da kazanmayı düşünen bir anlayışla mücadele ettiklerini ifade eden Yanal, “Kazanmayı isteyenler, asla kaybetmez. Bu kararlılıkta yolumuza devam ediyoruz. Denizli ve sonrasında iyi sonuçlar alarak takım oturana kadar süreci zirvenin içinde olmak istiyoruz. Denizli virajını kayıpsız dönerek, yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki galibiyet serisine Denizli'de yeniden başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor