Trabzon Denizli önünde

Başkan ve teknik heyetin açıklamaları ile motive olan Trabzonspor, sahasında yenilmediği Denizlispor'u devirip, çıkışa geçmek istiyor.Trabzonspor bugün Avni Aker'de karşılaşacağı Denizlispor'u mağlup ederek, kendi geleceğini çizmek istiyor. Başkan Sadri Ş

Trabzon Denizli önünde

Başkan ve teknik heyetin açıklamaları ile motive olan Trabzonspor, sahasında yenilmediği Denizlispor'u devirip, çıkışa geçmek istiyor.

Trabzonspor bugün Avni Aker'de karşılaşacağı Denizlispor'u mağlup ederek, kendi geleceğini çizmek istiyor. Başkan Sadri Şener'in, “Bundan sonra tüm futbolcular kendi kaderlerini çizecek” açıklamasından sonra, kadro dışı kalması gündemde olan oyuncular, kalan haftalarda üstün bir performans sergileyerek yönetimin gözüne girmek istiyor. Denizlispor karşısında sakatlığı devam eden Serkan'ın forma giymesinin zor olduğu öğrenilirken, geçtiğimiz hafta oynanan Ankaraspor maçında kart cezalısı oldukları için oynamayan Çağdaş ve Yattara'nın bu maçta 11'de sahaya çıkacağı öğrenildi. Öte yandan Yanal'ın, fazla şans tanımadığı ve isimleri gönderilecekler arasında yer alan Musa, Hasan, Cem ve Tolga Seyhan, tecrübeli teknik adamdan bu maçta forma şansı bekliyor.

TRABZONSPOR
Tolga
Jabi
Tayfun
Çağdaş
Mustafa
Yattara
Hüseyin
Ferhat
Ayman
Barış
Umut

DENİZLİSPOR
Souleymanou
Carlos Alberto
Burak
Fatih Yiğen
Murat
Güray
Abraham
Serhat
Çağlar
Musa
Christian (Selahattin)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakemler:
Hakan Özkan Adil Sinem Serkan Gençerler

Süper Lig puan durumu

Denizlispor toz duman
Geçtiğimiz haftalarda ekonomik kriz, antrenman boykotu ve Başkan Ali İpek'in istifasıyla sarsılan Denizlispor'da sular durulmuyor. Bugün deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Yeşil-Siyahlı ekipte teknik direktör Güvenç Kurtar'ın kaptan Yusuf, Zafer ve Caner'i maç kadrosundan çıkarması şok etkisi yaratırken, arkadaşlarına sahip çıkan Hasan Yiğit, Gökhan ve kaleci Bulut, Trabzon'a gitmek istemediklerini bildirince 18 kişilik kadrodan çıkarıldı.

Bu arada Kaptan Yusuf, Güvenç Kurtar'ın, “Kafası rahat olmadığı için kadroya almadım” sözlerine tepki gösterdi. “Açık açık kadro dışı bırakıldık” diyen tecrübeli futbolcu, “Hocaya tavır aldığımız için böyle oldu. Ama kimin delikanlı olduğunu, kimin olmadığını gördük” şeklinde konuştu.

'Başarısız olan gider'
Denizlispor karşısında 3 puan alarak Ankaragücü yenilgisini unutturmak istediklerini ifade eden Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, her maça galibiyet için çıktıklarını vurgulayıp, “Şansız şekilde birçok maçta puan kaybettik. Bu sezon gerçekten hiç istemediğimiz bir noktadayız. Ancak gelecek sezon çok daha iyi yerde olmak ve zirvede yer alacak bir takım kurmak adına çok önemli adımlar attık. İyi olan bu takımda kalacaktır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor