Trabzon cephesinden Platini'ye mektup

UEFA Başkanı Micheal Platini'nin 30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan UEFA Üst Düzey Yürütme Programı'na katılacağının duyurulmasının ardından bu zirve ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı... Trabzon Fikir Kulübü'nün önderliğinde

Trabzon cephesinden Platini'ye mektup
UEFA Başkanı Micheal Platini'nin 30 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan UEFA Üst Düzey Yürütme Programı'na katılacağının duyurulmasının ardından bu zirve ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı...
 
Trabzon Fikir Kulübü'nün önderliğinde faaliyet gösteren Türkiye Fair Play Platformu'nun 29 eylül 2014 günü Platini ve UEFA Genel Sekreteri Giovanni İnfontino'ya mektup gönderdiği ortaya çıktı. 
 
Platformun, "Sevgili Bay Platini,  130 haftadır Türkiye ve Dünya'da gösteriler düzenleyen Türkiye Fair Play Platformu, sizi karşılamak ve otelinize kadar eşlik etmek istiyor. Bir sakıncası var mı? " ifadelerine yer verdiği mektuba UEFA cephesinden herhangi bir dönüş olmazken, Platini'nin de İstanbul'a gelmekten vazgeçmesi Türkiye Fair Play Platformunun bu plananı suya düşürmüş oldu.
 
Kaynak:Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler